obras de ampliación en el centro deportivo Joan Miro para poder tener pistas de padel - obres en el centre Joan Miro

El noi vestuari de les noies al centre esportiu Joan Miro, un cop obert es començaran a definir els acabats del nou vestuari de noies que tindra acces més directe a la piscina gran...un cop acabat aquest vestuari de noies que faran? i básicament quan ens quedarem sense la petita sala de spinning amb vistas al carrer que tan ens agrada a cuasi tots, ens faran una ampliació de la sala de spinning actual o ens enviaran al sótano a respirar aire acondicionat a tope  ?

esperem que quedi wapo el tema perque ara sembla el interior d´una instalació industrial o tambe podrian ser les andanas del metro...Realmente estem a la capital del disseny i sembla que tinguem que plantejar noves decoracions a tots els interiors posibles, nomes cal veure la quantitat de botigues de disseny que hi han a barcelona, jo soc dels que rebutxu el disseny modern si puc triar de vegades un altre negoci més tradicional, per ejemple l´altre dia en una plaça d´olost prop de Vic, jo aniria abans al bareto de sempre sense disseny que al bar mono de disseny que hi ha en un costat de la plaça.
i no parlem del gran disbarat que farà el ajuntament amb els encants de barcelona al cambiar-los de lloc i dotar-los d´un sostre de disseny...evidentment cambiara tot el encant del mercat tradicional i per a mi ja no tindrà mai mes la gracia de sempre... som un pais o una gent massa amants del disseny d´interiors.



No hay comentarios:

Publicar un comentario